Hillebrand Verspaning BV

Hillebrand Verspaning BV is een ervaren onderneming. In onze machinefabriek bewerken wij ruwe metalen / constructies tot kwaliteitsproducten voor onze opdrachtgevers in bijvoorbeeld offshore, bagger en grond-, weg- en waterbouw. Ook kunnen wij een combinatie van constructie en verspaning aanbieden. Wij laten het constructiewerk door betrouwbare partners uitvoeren waarna wij vervolgens de verspaningswerkzaamheden uitvoeren.

Hillebrand Verspaning BV is in 2004 ontstaan als dochteronderneming van een metaalbewerkingsbedrijf. Alle verspanende activiteiten van dat bedrijf werden toen uitgevoerd door Hillebrand Verspaning. In 2006 is Hillebrand Verspaning verder gegaan als een volledig zelfstandige onderneming. Sindsdien werken wij voor een groot aantal bedrijven.

In onze goed geoutilleerde machinefabriek kunnen we kotteren, draaien en frezen. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen met liefde voor hun vak. Dat zie je terug in de producten die door ons geleverd worden. Alle producten worden door ons op maat uitgevoerd.

Met onze brede productielijn en onze vakbekwame mensen garanderen wij kwaliteitsproducten. Dat maakt ons tot een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers.

Hillebrand_verspaning_0962.jpg
hillebrand-2-1.jpg

Onze privacyverklaring | © Hillebrand - Verspaning B.V.