Over ons

Van dochter-onderneming naar familiebedrijf
Hillebrand Verspaning BV is in 2004 ontstaan als dochteronderneming van een metaalverwerkend bedrijf voor de uitvoering van alle verspanende activiteiten. In 2006 zijn ze verder gegaan als een volledig zelfstandige onderneming. Sindsdien blijft het familiebedrijf groeien. Er is elk jaar wel een nieuwe machine aangekocht.

Unieke projecten vragen unieke werkstukken
Serieproductie boven de 100 stuks zal je bij het Middelburgs verspaningsbedrijf niet tegenkomen. Bij dit bedrijf komen vrijwel enkel aanvragen binnen voor grote, unieke stukken. “Dat maakt dat we ons machinepark niet zozeer gaan automatiseren. Aangezien we geen terugkerende werken hebben, zou dit een nutteloze investering betekenen. Wel willen we enkel vakmannen aan onze machines aangezien de instellingen van de bewerkingen correct moeten gebeuren.

Hillebrand Verspaning verkiest de allergrootste werkstukken
Het bedrijf richt zich op de allergrootste formaten. Die zijn voornamelijk te vinden bij baggermaatschappijen, maar ook de overheid rekent onrechtstreeks op de expertise van dit bedrijf bij grote projecten. Cruciaal voor de projecten van het bedrijf zijn de gereedschapsselecties. Want elk werkstuk bij Hillebrand Verspaning is uniek.

Bedrijfsfilm Hillebrand Verspaning

 

Hillebrand_verspaning_2805.jpg
sjabloon-blok-2.jpg

Onze privacyverklaring | © Hillebrand - Verspaning B.V.